Zagreus έγραψε:Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άπλυτοι που οργανώνουν συνελεύσεις πρέπει να κάνουν λάηβ αναμετάδοση στο μικιουνί να ξέρουμε αν θα ναυλώνουμε τραίνα ή όχι.
Zagreus έγραψε:Να πω κ' εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου αραχτός στο ανάκλιντρο μου:
Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άπλυτοι που οργανώνουν συνελεύσεις πρέπει να κάνουν λάηβ αναμετάδοση στο μικιουνί να ξέρουμε αν θα ναυλώνουμε τραίνα ή όχι. Θα μάθουμε αύριο αν έγινε συνέλευση ανάλογα με το αν υπάρχουν πεταμένες σύριγγες πέριξ του 1-2 ή όχι .
Nysta έγραψε:ρε cv2013, είσαι δαπίτης, σε ξέρουμε αν θέλεις να προβοκάρεις μπορείς να συνεχίσεις, έχεις μόνος σου απαντήσει ότι έχεις μιλήσει με δαπίτες στη σχολή και σου είπανε ότι δεν έγινε. Το ότι μίλησες με δαπίτες το καταλαβαίνω γιατί δεν ήταν αυτή η εικόνα του αμφιθεάτρου, και επίτηδες λάθος εικόνες δεν δίνουν όποιοι και όποιοι.
H σημερινή διαδικασία δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη απαρτία. Εγώ κρίνω την εικόνα του συλλόγου κατώτερη των περιστάσεων, μιας και το κράτος που χτύπησε τις φοιτητικές κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα, ιδεολογικά με τον φορτσάκη και υλικά με τα ΜΑΤ, συνεχίζει την καταστολή απαγορεύοντας τις κινητοποιήσεις για την 6/12. Η κρατική δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου αποτέλεσε την αφορμή για την διατύπωση της «ερώτησης» που έθεσε η εξέγερση του δεκέμβρη, για το ποιά κοινωνία χωράει την νεολαία. Λίγο διάστημα πριν την εκδήλωση της κρίσης, τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στην ελλάδα είχανε συσσωρεύσει την οργή που εκφράστηκε με την δολοφονία ενός συμβόλου της κοινωνικής ομάδας που όλοι αναπολούμε, έναν έφηβο που βγαίνει σάββατο βράδυ. Σάββατο ήταν το 2008, σάββατο και τώρα, η εξέγερση που έβαλε πολλούς από εμάς να αναρωτηθούμε τι εκπροσωπεί η κυβέρνηση, που απολήγει η πολιτική της. Για όσους από εμάς καταλήξανε και δεν τους γέμισε η κρίση απαισιοδοξία, για όλους όσους πήραμε μέρος στις κινητοποιήσεις του '08, το νόημα του δεκέμβρη παραμένει εδώ. Το αστικό κράτος αν χρειαστεί δολοφονεί, αψηφώντας τους τυπικούς νόμους που το ίδιο έθεσε, και σήμερα με το Ν.Ρωμανό αυτή η φράση μοιάζει ανατριχιαστικά επίκαιρο.
https://www.youtube.com/watch?v=qm3GltES400
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης