Απόφαση Δ.Σ. για αναβολή μαθημάτων λόγω εκλογών

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Απόφαση Δ.Σ. για αναβολή μαθημάτων λόγω εκλογών

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 16 Σεπ 2015 7:40 pm

wilshere έγραψε:σορρυ κιολας αλλά ξαφνικα μπορεί στο mqn ο oxydo να βρίζει συνεχώς και να επιτίθεται προσωπικά σε όποιον εκφράζει αντίθετη άποψη? σε λίγο θα πρεπει κανεις να ζητά και συγγνώμη που διαφωνεί οπουδήποτε με τον εγκέλαδο να πούμε ..από πότε έγινε υπεράνω κριτικής μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δεν έχουν αλλη δουλειά από το να ασχολούνται με την εικόνα της παράταξής τους και την ανάμειξή της παντου....

O OxYdO έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τον τρόπο που απαντά σε διάφορα θέματα κι όταν χρειάστηκε είχε δεχτεί και τις ανάλογες ''ποινές''.
Εν προκειμένω όμως νομίζω πως τον αδικείς.
Δεν μπορεί να τα βάζεις μόνο με εκείνον, αγνοώντας την αναίτια ,κατ'εμέ, επίθεση της πάστα φλώρας στον εγκέλαδο για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Αυτό που αποφασίστηκε τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό που η πλειοψηφία των φοιτητών,υποθέτω, πως ήθελε.Οπότε ''δεν καταλαβαίνω την έκρηξή της''.

Κι όχι δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να βρίζει όποιον έχει αντίθετη άποψη, αλλά μπορεί να μπαίνει,να συμμετέχει,να εκφράζει την άποψή του,να επιχειρηματολογεί, να διαφωνεί...

Το ''σε λίγο θα πρεπει κανεις να ζητά και συγγνώμη που διαφωνεί οπουδήποτε με τον εγκέλαδο να πούμε'' μου θυμίζει την ιστοριούλα με το φόρουμ μαγαζάκι της τάδε ή της δείνα παράταξης και δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω. Ο καθένας είτε είναι σε οποιαδήποτε παράταξη,είτε ανένταχτος,είτε καθηγητής, είτε εξωγήινος ,είτε οτιδήποτε μπορεί να μπει και να σχολιάσει/τοποθετηθεί και να υπερασπιστεί την άποψή του. That's all.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 16 Σεπ 2015 10:02 pm

Πολύ κακό για το ποιος θα εφαρμόσει την τρίτη μνημονιάρα ρε παιδια (θα τρέξουν όλοι λογικά να πάνε να ψηφίσουν).

Επίσης απαράδεκτη στάση της διοικησης να αλλάζει απόφαση κάθε βδομάδα, όταν μεσολαβεί εξεταστική οπου οι πάντες λειτουργουν με έναν προγραμματισμό και τρομερή πίεση.

Όσο για το τι αποφάσισε το ΔΣ των φοιτητών της σχολής, επιτρέψτε μου να μην το θεωρώ και το συμβούλιο των Σοφών (μάλλον το αντίθετο).

Καλό υπόλοιπο εξεταστικής.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό wilshere » Τετ, 16 Σεπ 2015 10:20 pm

mikeportnoy έγραψε:Πολύ κακό για το ποιος θα εφαρμόσει την τρίτη μνημονιάρα ρε παιδια (θα τρέξουν όλοι λογικά να πάνε να ψηφίσουν).

Επίσης απαράδεκτη στάση της διοικησης να αλλάζει απόφαση κάθε βδομάδα, όταν μεσολαβεί εξεταστική οπου οι πάντες λειτουργουν με έναν προγραμματισμό και τρομερή πίεση.

Όσο για το τι αποφάσισε το ΔΣ των φοιτητών της σχολής, επιτρέψτε μου να μην το θεωρώ και το συμβούλιο των Σοφών (μάλλον το αντίθετο).

Καλό υπόλοιπο εξεταστικής.

+1
wilshere Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες