04/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 04/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 6:38 pm

Τελικα η συνελευση δεν γινεται λογικα γι αυτο δεν απανταει κανεις στην ερωτηση που εγινε...
cv2013

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Πέμ, 04 Δεκ 2014 6:47 pm

neaoktana έγραψε:Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόβλημα της "Θεωρίας των Παιγνίων", το οποίο θα ήταν ΣΟΣΑΡΑ, εάν το αντίστοιχο πεδίο διδασκόταν στη Σχολή:
Εκφώνηση: "Οι ΓΣ γίνονται την Πέμπτη (τυχαίως ή όχι) και την Παρασκευή υπάρχουν τεστ. Ποιά (ές) Στρατηγική επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα και για ποια Άτομα ή Ομάδες;"
Υποδείξη 1. Θεωρείστε τις εξής Ενδιαφερόμενες Ομάδες (ο κατάλογος είναι ενδεικτικός και πρέπει να συμπληρωθεί):
Α) Ενδιαφέρονται να μάθουν.
Β) Ενδιαφέρονται να πάρουν το "χαρτί".
Γ) Ενδιαφέρονται να μάθουν και να αλλάξουν την Κοινωνία πρός όφελος όλων.
Δ) Ενδιαφέρονται να πάρουν το "χαρτί" και να μην αλλάξει τίποτα, διότι έχουν δέσει το ατομικό τους μέλλον.
Ε) Ενδιαφέρονται να αλλάξουν την Κοινωνία για πάρτη τους (ως κλύσμα για την Κοινωνία) και η φοιτητική τους ιδιότητα είναι απλώς εργαλείο για τον σκοπό αυτό.
Υπόδειξη 2. Θεωρείστε τις εξής πιθανές (ατομικές, ή/και ομαδικές) Στρατηγικές (ο κατάλογος είναι ενδεικτικός και πρέπει να συμπληρωθεί):
α) Δεν πας στη ΓΣ και προετοιμάζεσαι για το Τεστ.
β) Πας στη ΓΣ και δεν προλαβαίνεις να προετοιμαστείς για το Τεστ.
Υπόδειξη 3. Θεωρείστε τις εξής πιθανές επιπτώσεις από τις αποφάσεις της ΓΣ (ο κατάλογος είναι ενδεικτικός και πρέπει να συμπληρωθεί):
Ι) Η ΓΣ ψηφίζει "κατάληψη" και το Τεστ (την άλλη ημέρα) δε γίνεται.
ΙΙ) Η ΓΣ ψηφίζει "κατάληψη", το Τεστ αναβάλλεται και πέφτει πάνω σε άλλο, ή σε ημερομηνία που κάποιοι "παλαιοί" δεν μπορούν (άλλα μαθήματα, εργάζονται κ.λπ.) οπότε "πάνε μόνο με το βαθμό γραπτού", επιλέγοντας μάθημα να γράψουν Τεστ, ή κατεβαίνουν και στα δύο και χαλάνε και τις δύο ευκαιρίες.
ΙΙΙ) Η ΓΣ ψηφίζει "κατάληψη" και το Τεστ ακυρώνεται. Αυτό σημαίνει ότι οι "παλαιοί" έχουν μόνο μία ευκαιρία για (άλλο) Τεστ και ενδεχομένως δεν μπορούν (άλλα μαθήματα, εργάζονται κ.λπ.), οπότε "πάνε μόνο με το βαθμό γραπτού".
IV) Η ΓΣ ψηφίζει "ανοιχτη Σχολή".
Υπόδειξη 4. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε διαγράμματα τύπου Decision Trees, ή Mind Maps. Η συνεργασία με brainstorming σε Ομάδες επιτρέπεται.

Κι εγώ έχω τις ενστάσεις μου για την Πέμπτη και θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σας.
Αν όμως άλλαζε η 'εκφώνηση' και είχαμε συνέλευση Τρίτη,τότε πώς θα τροποποιούνταν το α) στην υπόδειξη 2?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 04 Δεκ 2014 6:47 pm

Υπενθυμίζω: Οι κατάλογοι της Άσκησης είναι ενδεικτικοί.
π.χ. Δεν πάω στη ΓΣ (προετοιμάζομαι) και ελπίζω να μην υπάρχε απαρτία.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 04 Δεκ 2014 6:50 pm

@ Jiggly
Απάντήστε στο "Θέμα της Κανονικής" και αυτό που γράφεις θα "έπεφτε" στην "Επαναληπτική" :shock:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό christoukos » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:12 pm

ρε παιδια εγω ρωτησα ενα απλο πραγμα...ας απαντησει καποιος...οσο για τον buzz φιλαρακο δεν εισαι εξυπνος αν κραζεις εδω μεσα και γενικα υπαρχει κατι που λεγεται πολιτισμενη συζητηση...
christoukos

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:17 pm

Απ' οτι εμαθα η συνελευση δεν ειχε απαρτια και δεν πραγματοποιηθηκε. Γι αυτο και επειδη οι γνωστοι-αγνωστοι εχουν νευρακια μιας και τα συντροφια στις υπολοιπες σχολες ψηφισαν καταληψη ενω αυτοι δεν τα καταφεραν, δεν απαντουν. Δεν πειραζει ξυδι ξυδι...
cv2013

Δημοσίευσηαπό giorgio88 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:26 pm

φίλε cv είσαι σίγουρος γιατί εγώ έμαθα ότι είχε ξεκινήσει κανονικα!γνωρίζει κάποιος άλλος τπτ?
giorgio88

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:35 pm

giorgio88 έγραψε:φίλε cv είσαι σίγουρος γιατί εγώ έμαθα ότι είχε ξεκινήσει κανονικα!γνωρίζει κάποιος άλλος τπτ?

Φιλε δεν ειμαι σιγουρος 100%. Βασιζομαι σε φιλο που ηταν στην σχολη ως τις 5 παρα και μου ειπε οτι ειχε γυρω στα 30 ατομα αριστερων παραταξεων απ' εξω και μεσα το αμφιθεατρο αδειο. Τωρα απο κει και περα δεν γνωριζω τι γινεται..
cv2013

Δημοσίευσηαπό Astrix » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:36 pm

Αυτο που ξερω ειναι οτι η κατάληψη απλα εχει χάσει το νοημα της...........Πρέπει να υπαρχει αλλος τρόπος για να ενημερωσεις τους φοιτητες και να ζητησεις να σε ακολουθησουν στον αγωνα εναντιων των των των.....Μηχανικοι ειμαστε ας σκεφτουμε...η μηπως δε θελουμε να σκεφτουμε? :crazy2:
Ατζγκόνια νταραβόνια νταφάσα..Μία μία..
Άβαταρ μέλους
Astrix

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Πέμ, 04 Δεκ 2014 7:40 pm

Να πω κ' εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου αραχτός στο ανάκλιντρο μου:
Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άπλυτοι που οργανώνουν συνελεύσεις πρέπει να κάνουν λάηβ αναμετάδοση στο μικιουνί να ξέρουμε αν θα ναυλώνουμε τραίνα ή όχι. Θα μάθουμε αύριο αν έγινε συνέλευση ανάλογα με το αν υπάρχουν πεταμένες σύριγγες πέριξ του 1-2 ή όχι .
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης