16/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 16/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ

Δημοσίευσηαπό Humi » Τετ, 15 Ιουν 2011 7:02 pm

Μια ερώτηση προς τους συντονιστές του φόρουμ, το χουντοεαακίτης δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός? Ή διαγράφουμε επιλεκτικά?
Humi

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Τετ, 15 Ιουν 2011 7:06 pm

Στις πρυτανικες περυσι αν θυμαμαι καλα ητανε τεσσερις οι υποψηφιοι

Παιζει.... Δεν τους μετρησα. Για τις προεδρικες ανεφερα προπερσυ.
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 15 Ιουν 2011 7:33 pm

Επειδή μου στάλθηκε και PM γιατί δεν κάναμε σύσταση για το χουντο-εαακίτη, έχω να πω ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε όλα τα ποστς ειδικά τέτοια περίοδο. Επιπλέον, προσωπικά θεωρώ ότι άλλοι χαρακτηρισμοί, ακόμα και το βλάκα άντε να πας να προσκυνήσεις κλπ ή το ειρωνικό βλακάκος είναι πιο αδικαιολόγητοι από το χουντοεαακίτης, καθώς το τελευταίο το έχω βιώσει και γω και δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ και ιδιαίτερα, ενώ έχει και δικαιολογημένη βάση (σημείωση: αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ γενικά με τον apo7). Αν θέλει να το αναλάβει κάποιος άλλος moderator, μπορεί να το κάνει... Αυτά!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 15 Ιουν 2011 8:08 pm

Για σταματήστε μερικοί να ανταλλάσσετε απειλές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ευτυχώς το site δεν είναι βόθρος, μπορείτε να πάτε αλλού να αλληλοβριστείτε ή δώστε ένα ραντεβού και παίξτε ξύλο. Πάντως ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Για το θέμα των εκλογών, η συμμετοχή των φοιτητών έχει νόημα ακόμη και αν είναι μόνο ένας ο υποψήφιος. Με ένα ποσοστό π.χ. 80% άκυρα/λευκά ο Χ πρόεδρος δεν θα είναι νομιμοποιημένος στα μάτια των φοιτητών. Από την άλλη, ένα μεγάλο ποσοστό υπέρ του σημαίνει ότι η πλειοψηφία επιθυμεί να τον έχει για πρόεδρο και τον στηρίζει. Άρα ακόμη και με αυτές τις συνθήκες έχει νόημα η ψηφοφορία.
Ωστόσο, όλες αυτές τις ημέρες δεν έγινε κάποια ενημέρωση ώστε να ακουστούν οι σχεδιασμοί του προέδρου για την σχολή και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 3gourounakia » Τετ, 15 Ιουν 2011 8:12 pm

+1 στον Δημο. Και κοφτε την κοντρα, αμαν πια!!!
3gourounakia

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 15 Ιουν 2011 8:17 pm

πολυ σωστος ο δημος. αυτη εξαλλου ειναι και η προσωπική μου θέση. περα απο αυτό όμως είναι απαραδεκτο να γνωστοποιούνται οι εκλογές 2 μέρες πριν γίνουν. αυτα.
teo

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τετ, 15 Ιουν 2011 8:37 pm

http://www.ntua.gr/announcements/rector ... 21_ekl.pdf χωρίς σχόλια (από τις ανακοινώσεις της πρυτανείας)
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό apo8 » Τετ, 15 Ιουν 2011 10:48 pm

Καλα ρε, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Εφαγα αποβολη μεχρι την αλλη τεταρτη, και μου ηρθε το σημειωμα
Απαγορεύεται η ανταλλαγή απειλών και υβριστικών εκφράσεων

Καλα ρε, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
Εδω και τοσο καιρο με εχουν προσβαλλει επανειλημμενα, κι οχι μονο λασπολογωντας με ως φασιστα, αλλα και επι του προσωπικου. Στο παρον τοπικ, ασ'τον προσβλητικο τροπο που μου μιλουσαν, με ειπαν χαρακτηριστικα βλακακο. Τον χουμι μαλιστα ο λοστ του εκανε επεξεργασια λογω των προσβολων που ειχε(εναντιον μου). Και σας πειραξε το χουντο-εαακιτης που ειπα, και μαλιστα το αιτιολογησα!! Και με παραπονο μαλιστα του χουμι, ο οποιος στο παρελθον μου ειχε επιτεθει με τρισχειροτερους χαρακτηρισμους!!!

Ή μηπως το προβλημα ειναι η ανταλλαγη απειλων; Μου ειπε ο αλλος
ελα αυριο να μου το πεις
, που μου φανηκε σαν απειλη και του ειπα
γιατι ρε γατακι, θα σε φοβηθω;
. Την απειλη που την ειδατε; Κι αν ηταν αυτο απειλη, τα χιλια οσα πολυ χειροτερα που εχουν γραφτει σ'αυτο το φορουμ τι ηταν;

Καλα ρε, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
Τι χουντικοι και λοιπα γατακια, οι συντονιστες του σαιτ (ή τουλαχιστον αυτοι που με διεγραψαν) εχουν ξεπερασει και τη λογοκρισια του μεταξα.
Ειπαμε, διαφωνουμε σε ορισμενα θεματα, αλλα το να βρισκετε αφορμη απο προσβολλες κι απειλες που δεν εγραψα να με κανετε μπαν, ε , τι να πω...
apo8

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τετ, 15 Ιουν 2011 10:57 pm

λογοκρισία του μεταξά;;;καλά χαλάρωσε και λίγο...θα τρίζουν τα κόκαλα του ανθρώπου και δεν πρέπει...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 15 Ιουν 2011 11:11 pm

Αποκλείστηκαν οι χρήστες kyriakos και apo7.Αν οι λογικές, "να μην μιλάς","γιατί θα σε φοβηθώ" κτλ δεν αποτελούν προκλήσεις,τότε τι είναι πρόκληση.Και γενικά αν έχουν γίνει κατα καιρούς διάφορα στο φόρουμ,άστα να τα κρίνουμε εμείς που έχουμε κάμποσο καιρό εδώ μέσα.Ήρθε εξεταστική, και αν νομίζετε οτι κάποιοι έχουν το χρόνο να σας κάνουν παρατηρήσεις τύπου "μην προκαλείτε" αυτό δεν ισχύει.Όπως και πολλοί άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι, να διαβάζουν προσωπικές κόντρες.

Spoiler: show
Αποκλειστηκε και ο χρήστης apo8,γιατί έφτιαξε διπλό λογαριασμό,στοιχείο αντίθετο προς τους κανόνες του φόρουμ.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες