Μπορει να ξαναγυρισω την κουβεντα αλλου, αλλα οφειλω να απαντησω σε μερικα θεματα..
Αμφισβειτειτε ορισμενοι το αν ο Ν. χαιρετησε φασιστικα, γιατι λετε πως δεν τον ειδατε. ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; Σε μας το εκανε διακριτικα και τον φασιστικο χαιρετισμο και τη χειρονομια με το μεσαιο δακτυλο πανω (

). Ειπαμε υπευθυνος ΔΑΠ ηταν ο ανθρωπος, ηξερε να κανει τις βρωμιες του πιο κρυφα απο οσο αφελως αναμενουν μερικοι, ασε που δεν περιμενω να τον παρατηρουσαν επι μονιμου ολοι. Το οτι ηθελε να παιξει με τα νευρα του καθενος ηταν προφανες. Θα θυμαστε τι αναρθρες γκαριδες εβγαζε για να λαικησει και εντος της Συνελευσης, γιατι δυστυχως ο τυπος τετοια κουλτουρα διαθετει. Και αν καποιος συνεχιζει να αμφισβητει αυτα που λεω, ας θυμηθει τοτε μερικα πραγματα που ολοι λογικα θα προσεξανε: ας θυμηθει καθολου την ευχαριστηση στο προσωπο του οταν επεσαν τα φωτα της προσοχης πανω στην ψωναρα- οταν ποτε δεν αρνηθηκε καν και καν τις κατηγοριες για τις πραξεις του - ουτε καν προσβληθηκε, ας θυμηθει κανεις το αποσβολωμενο υφος του τωρινου υπευθυνου της ΔΑΠ που πηγε να του ερθει κολπος και προσπαθουσε να συγκρατησει την κατασταση, και ας θυμηθει (μαλλον αυτο δεν το ειδανε πολλοι) το 3οετη Δαπιτη εξω απο την πορτα (δεν δινω ονοματα.. αν και μπορω) που του ζητουσε το λογο "γιατι μαλακιζοταν" εντος της συνελευσης και ο αλλος του απαντουσε με θρασσος "τι θε ρε;". Καποια πραγματα δυστυχως οσο και αν αμφισβητουνται, σκοπιμα ή οχι, δεν αλλαζουν! Καποιοι, τυχεροι ή μη, τον ειδαν - και η πλακα ειναι οτι τον ειδανε και παιδια τυχαια απο πανω απο το αμφιθεατρο, εξου και η οργη τους. Απο κει και περα, καποτε πρεπει να μπαινουν και καποια ορια: ο συλλογος οφειλει οχι μονο να απομονωνει τετοια στοιχεια, αλλα και να τα καταδικαζει με τον καλυτερο τροπο, μακαρι και με διαγραφη απο το Συλλογο. Τι αλλο πρεπει να περιμενουμε για να αποδεχτουμε πως καποιοι εχουν ξεπερασει τα ορια της θρασυτητας και της πολιτικης χυδαιοτητας; Εν τελει ομως και η ΔΑΠ φερνει ευθυνη που τετοια ατομα οχι απλα τα πλαισιωνει, αλλα δεν κολωνει να τα αναδυκνυει κιολας! Και για τον ιδιο τον Ν. που νομιζει οτι εκανε τη βρωμια του και εφυγε, να θυμαται οτι ολα εδω πληρωνονται..
Αυτα οσον αφορα τα "σοβαρα". Και τωρα παμε ολοταχως προς το ΓΕΛΟΙΟΝ της υποθεσης...
Οχι δεν αναφερομαι ΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝ στο γεγονος οτι το συνηθες τρενο-απο-το-millenium με επιβατες αυτη τη φορα φαντασματα, εκατονταετεις, τριανταπενταρηδες και λοιποι συγγενεις με καραφλα και γκριζους κροταφους, ερχονται για να ψηφισουν για "το καλο της σχολης". Αυτο ηταν και θα ειναι παντοτε πολιτικα γελοιο και απαξιωτικο ως προς την διαδικασια. Ουτε αναφερομαι σε περιπτωσεις που σκανε ατομα απο αλλες σχολες και ψηφιζουν στο αμφιθεατρο της ΔΑΠ, σαν την προηγουμενη συνελευση που εσκασε μυτη κοπελα απο δεν-ξερω-και-εγω-που, καθησε διπλα απο τη φιλη της, μου πεταξε το χερι ισα ισα μεχρι τον ωμο σε μια ντεμι σταση "ψηφιζω και δεν ψηφιζω", και την καταλαβαμε τελευταια στιγμη (αλλα για να μη διαλυθει η συνελευση, της καναμε παρατηρηση και το αφησαμε να περασει..).
Μιλαω για καποιους που πιστευουν οτι το τζαντζαρισμα εγινε εξ επι τουτου, για να αμφισβητηθει το αποτελεσμα και να κλεισει η σχολη!! ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;;;;; Το σκορ ηταν αυτο που ηταν, οτι εγραψε εγραψε. Εμεις θελαμε να καταγραφει το "51 ψηφους" στο τελευταιο αμφιθεατρο και να λιγει η πρεμουρα (και η συνελευση). Μικροπολιτικα παιχνιδια στην πλατη του συλλογου ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ και φανηκε πεντακαθαρα και τωρα! Πως εξηγειται αλλωστε το κυμα καταληψειοφοβειας που σκορπαται εδω και πολυ καιρο στο συλλογο, και απο ατομα αμφιβολου ηθικης ποιοτητας, οταν περνανε τοσα μετρα πανω απο τα κεφαλια μας που μας σκιζουν-στην-κυριολεξια, να κλεινομαστε μεσα στο καβουκι μας σαν συλλογος και να κοιταμε το δακτυλο μας, φοβουμενοι οτι "θα χασουμε μαθημα", την ωρα δε που ολη η κοινωνια απεργει και οι εργαζομενοι του πανεπιστημιου απεργουν και μας δειχνουν και υλικα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Εξαλλου σημερα δεν εγινε σχεδον καθολου μαθημα.
Μας τραβηξανε το χαλι κατω απο τα ποδια συναδελφοι! Και εμεις ακουμε τις μ@$#%ιες της ΔΑΠ!
Εγω δεν εχω καταλαβει οτι τελικα τελικα φταινε οι παραταξεις, εχω καταλαβει οτι εδω και χρονια δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε απο τον μικροπρεπη εγωισμο μας. Τα βλεπουμε ολα, φορα-παρτιδα, ολοζωντανα, κατασαρκα και στρουθοκαμηλιζουμε και μωρουδιζουμε πιπιλιζοντας το ιδιο δακτυλο εδω και χρονια.. "Οι καταληψεις δεν βοηθανε/μας ζημιωνουν", "Οι συνελευσεις ειναι μουφιες", "Για την κριση φταιμε (και) εμεις", "Η ΔΑΠ/ΠΑΣΠ υπερασπιζονται το πανεπιστημιο" (πωωως;;;;;;;; με τι πολιτικα οπλα;;;;;;), "τα μετρα θα ειναι παροδικα", "ο συγχρονος μηχανικος παιρνει 1200 ευρω, αρχικο κιολας", "θα βρουμε δουλεια" (ναι ουου σιγουρα. Για αυτο ολοι οι αποφοιτοι μας παιρνουν τηλ τις ιδιες αγγελιες για να βρουν δουλεια.. γιατι τωρα με την κριση ειδικα, υπαρχουν δουλειες με φουντες και απορροφουμαστε απευθειας με τις καλυτερες απολαβες!) κλπ. Απλα να ξερουμε συναδελφοι (οσο ακομα μπορουμε να ειμαστε τετοιοι) οτι οι υπεκφυγες, οι δικαιολογιες και οι μυθοι στον εαυτο μας καποτε θα τελειωσουν γιατι η πραγματικοτητα επιταχυνεται πιο γρηγορα μεσα στην κριση. Και ειτε θα υπαρξει ξεσπασμα απο το λαικο κινημα, ειτε θα μιλαμε για "τα περασμενα μεγαλεια", "την προδωμενη κοινωνια των 700 ευρω", "τις μ#@$ιες που λεγαμε/το χρονο που χασαμε" κλπ οπως τα εχουν πει πολλοι αλλοι..
Τεσπα δεν υπαρχει να σχολιασω κατι αλλο. Aλλα.. να μην ξεχασω:
manosbar έγραψε:Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι...; Γιατί τα ΕΑΑΚ ανακαλύπτουν τους φασιστικούς χαιρετισμούς δαπιτών, χειρονομίες, δαπίτης να ψηφίσει 2 φορές, γαλάζιους ελέφαντες μέσα στο αμφιθέατρο κ.α. αφού έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν τη συνέλευση; Γιατί δεν παραπονιούνται κατά τη διάρκεια της συνέλευσης;
Για σενα αναφερομουν στο ΓΕΛΟΙΟΝ της υποθεσης. Πανεξυπνος. Τρομερος. Ελυσες το μυστηριο, συγχρονε δαπιτη sherlock holms. Αν και σου ξεφυγε η λεπτομερεια οτι και εντος της συνελευσης ο δικος σου μανουριαζε στην συναδελφισσα μας σε ερωτηση και προσπαθεις να το παρουσιασεις οτι ολα εγιναν ex nihilo, ενω εμεις τον ειχαμε ηδη υποδειξει και εντος συνελευσης. Και βεβαια μαντευεις οτι θελαμε να σπασουμε τη ΓΣ..
Ισως για αυτο οταν μας εφεραν 15 λεπτα μετα τη συνελευση τα αποτελεσματα του προεδριου οι υπευθυνοι σου Δ.Χ και Γ.Κ εμεις τα επικυρωσαμε, οπως ειχαν κανει και εκεινοι.. Ειχες γραψει και αλλη φορα πατατα, οπως τοτε με την προταση της ΔΑΠ για το προγραμμα της εξεταστικης. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, "ειλικρινα". ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ..
ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Παιδιά του λαού εδώ η σχολή αποτελείται κατά κύριο λόγο από τζάκια και οφείλετε να παραδεχτείτε ότι είναι τεράστια πλειοψηφία όταν στις ψηφοφορίες με κάλπη επιδεικνύεται ταυτότητα και όχι ανάταση χειρός.
Θα θελες φιλεναδα! Στην τελικη, εγω μια φορα, μονο απο τζακι δεν ειμαι, οποτε η εξασφαλιση μου ξεκιναει απο το πραγματικο μηδεν, και εδω ειναι αλλος ενας λογος που θα μου αφαιρεσουν τα δικαιωματα μου και θα κατσω με σταυρωμενα χερια..
pokerman έγραψε:Προσφατα σε ΔΣ εξαφανιστηκε δια μαγειας χαρτι με προταση της ΔΑΠ , το οποιο ηταν ετοιμη να το υπογραψει και η ΠΑΣΠ.
α)ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. Η ΔΑΠ κατεβασε ενα χαρτι στο οποιο εθετε το ζητημα του Master, κατι το οποιο ισως συμφωνει και η ΠΑΣΠ, αλλα δεν συμφωνουν 3 παραταξεις, φιλαρακο! Αυτες οι προτασεις κατατιθενται μονο στις ΓΣ και ΠΟΤΕ στα ΔΣ. Ειναι σαν να κατεβασω εγω ΔΣ που θα λεει "Οχι στα ιδιωτικα πανεπιστημια-καταλειψη σχολης".. Ειναι ζητημα καταστατικων πολιτικων θεσεων που δεν συμφωνουν ολοι σε αυτο το συλλογο! Καποιοι κατι σου κρυβουν, ξανασκεψου το..