Ανακοίνωση για τις Φοιτητικές Εκλογές [ΑνΑρΠα - ΕΑΑΚ]

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Ανακοίνωση για τις Φοιτητικές Εκλογές [ΑνΑρΠα - ΕΑΑΚ]

Δημοσίευσηαπό xvantsik » Κυρ, 28 Μάιος 2017 11:59 am

gerakos έγραψε:
nikostt έγραψε:
gousia έγραψε:Παιδιά είναι σοβαρά τα πράγματα. Πηγαίνετε να ψηφίσετε ΔΑΠ, κινδυνεύουμε να βγουν οι Συριζαιοι.

ονειρευεται η κνε δευτερη θεση και μας εχει πρηξει ο γουσια με τον Συριζα..

Ποια 2η θέση η ΚΝΕ
Όσοι δαπίτες και λοιποί δεξιοί προσέλθουν στις κάλπες, που θα ναι αρκετοί, θα ψηφίσουν ΠΑΣΠαρα.
Εδώ η 1η θέση θα πάει οριακά με μπάσταρδα του Λαφαζάνη.

Ο ήλιος ο Πράσινος ο ήλιος που ανατέλλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ!!

https://www.youtube.com/watch?v=8B6ZAZjnEk8
ΑΡΕΝίτες έτσι θα σας βιάσουμε τα όνειρα.

Με αγάπη <3
πασπ.jpg
Άβαταρ μέλους
xvantsik Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό niggah » Κυρ, 28 Μάιος 2017 2:06 pm

Ειναι ολντσχουλ συριζαιοι, ρομαντικοι, ασυμβιβαστοι, Επαναστατες. Να δουμε oxydo προεδρα και τι στον κοσμο.
niggah

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Κυρ, 28 Μάιος 2017 3:28 pm

Jiggly έγραψε:Βασικά αν όπως λέγεται οι εκλογές γίνουν στο Κτίριο Αντοχής Υλικών,δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος (απέναντι είναι το Α.Τ. Ζωγράφου άλλωστε).
Η συμμετοχή αυτή τη φορά στις εκλογές θα είναι πιστεύω σημαντικότερη από ποτέ. Όσα έγιναν,είχαν στόχο τον εκφοβισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μένοντας με σταυρωμένα χέρια, αποδεχόμαστε την κατάσταση και δε νομίζω πως το θέλουμε. Είναι ζήτημα δημοκρατίας πλέον.

Ρε συ Jiggly σοβαρά; Πιστεύεις ότι το παρακράτος θέλει να εκφοβίσει τους φοιτητές καίγοντας κάλπες και όχι πως κάποιοι μπάχαλοι έκριναν πως πρέπει να διαλύσουν μία "συστημική" διαδικασία η οποία μάλιστα θα αναδείκνυε κατά πάσα πιθανότητα αυτοδύναμη ΔΑΠ; Για να μη παρεξηγηθώ επ ουδενί δεν με εκφράζουν αυτές οι πρακτικές. Όσο για το "απέναντι απ' το Α.Τ." +1 και του χρόνου και μέσα στο Α.Τ. για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό DimitrisRou » Κυρ, 28 Μάιος 2017 6:37 pm

Zagreus έγραψε:
Jiggly έγραψε:Βασικά αν όπως λέγεται οι εκλογές γίνουν στο Κτίριο Αντοχής Υλικών,δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος (απέναντι είναι το Α.Τ. Ζωγράφου άλλωστε).
Η συμμετοχή αυτή τη φορά στις εκλογές θα είναι πιστεύω σημαντικότερη από ποτέ. Όσα έγιναν,είχαν στόχο τον εκφοβισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μένοντας με σταυρωμένα χέρια, αποδεχόμαστε την κατάσταση και δε νομίζω πως το θέλουμε. Είναι ζήτημα δημοκρατίας πλέον.

Ρε συ Jiggly σοβαρά; Πιστεύεις ότι το παρακράτος θέλει να εκφοβίσει τους φοιτητές καίγοντας κάλπες και όχι πως κάποιοι μπάχαλοι έκριναν πως πρέπει να διαλύσουν μία "συστημική" διαδικασία η οποία μάλιστα θα αναδείκνυε κατά πάσα πιθανότητα αυτοδύναμη ΔΑΠ; Για να μη παρεξηγηθώ επ ουδενί δεν με εκφράζουν αυτές οι πρακτικές. Όσο για το "απέναντι απ' το Α.Τ." +1 και του χρόνου και μέσα στο Α.Τ. για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η επίθεση έγινε από παρακρατικούς, μπάχαλους που δεν έχουν ζωή και πολιτική τοποθέτηση ή από ζόμπι. Σημασία έχει τ' αποτέλεσμα. Ότι ο σύλλογος είναι στα πρόθυρα απονομιμοποίησης και το παρακράτος το συμφέρει και την ΔΑΠ φαίνεται να την συμφέρει, γιατί στην τελική τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει από έναν σύλλογο χωρίς καμία υπόσταση που θα μπορεί να είναι το μονοπωλιακό μαγαζάκι (και όποιες δυνάμεις δεν γίνουν μαγαζάκια, θα περάσουν στην απόλυτη γραφικότητα) και αυτή την στιγμή είτε μπορούμε να αποδεχτούμε την πλήρη κατρακύλα είτε ν' απαντήσουμε και να δείξουμε πως δεν πρόκειται να φοβηθούμε, θα υπερασπιστούμε την φωνή μας και θα δώσουμε νέα πνοή στον σύλλογο. Μήνυμα προς ΠΑΣΑ κατεύθυνση ότι υπερασπιζόμαστε τις διαδικασίες μας και το άσυλο κι ό,τι αυτό συμβολίζει.

Επίσης επειδή έχει μπαχαλέψει η συζήτηση, καμία σημασία δεν έχει ποιος θα βγει πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος είναι πιο συριζαίος, αν θ' αναγεννηθεί η ΠΑΣΠ και δεν ξέρω και γω τι. Σημασία έχει, ανεξάρτητα του αν θα συμμετάσχει η ιστορικά πρώτη δύναμη στην σχολή, να δείξουμε πως θέλουμε ζωντανό σύλλογο. Και όχι ότι η πρωτεύουσα σημασία είναι στις εκλογές! Ζήτημα είναι το αν θα διεκδικήσουμε να έχουμε πολιτική χροιά ως σύλλογος (άσχετα με την αντίθεση ποικίλων απόψεων) και μάλιστα είναι η μέγιστη ευκαιρία να δείξουμε πως η σαπίλα όσων αντιλαμβάνονται τον σύλλογο ως τσιφλίκι τους, πολύ απλά δεν θα περάσει! Νομίζω πως οι περισσότεροι φοιτητές καταλαβαίνουν πως αν είναι να μην έχουμε καμία σοβαρή διεκδίκηση και να διαχειρίζονται κάποιοι αντιπρόσωποι την όλο και πιο καταρρέουσα κατάσταση με μπάλωμα, βόλεμα και μοίρασμα σημειώσεων, οι εκλογές είναι ένα αστείο, αντάξιο του ποιος θα ψηφίσει το καλύτερο μνημόνιο. Το τι θα κάνουμε αφού λύσουμε το βασικό, είναι ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχείρηματα κι όχι του γηπεδικού στυλ "οι από δω γαμάν τους από κει".
Άβαταρ μέλους
DimitrisRou

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό niggah » Κυρ, 28 Μάιος 2017 8:21 pm

αυτή την στιγμή είτε μπορούμε να αποδεχτούμε την πλήρη κατρακύλα είτε ν' απαντήσουμε και να δείξουμε πως δεν πρόκειται να φοβηθούμε, θα υπερασπιστούμε την φωνή μας και θα δώσουμε νέα πνοή στον σύλλογο. Μήνυμα προς ΠΑΣΑ κατεύθυνση ότι υπερασπιζόμαστε τις διαδικασίες μας και το άσυλο κι ό,τι αυτό συμβολίζει.

Δεν ειχα καταλαβει οτι βρισκομαστε μπροστα σε μια τοσο ιστορικη στιγμη...σαφως, την Τεταρτη ψηφιζουμε ολοι και με τα δυο χερια. Ψηφιζουμε ο,τι λαχει, αλλα ψηφιζουμε!
niggah

Δημοσίευσηαπό gousia » Δευτ, 29 Μάιος 2017 3:22 pm

Πλησιάζει η μέρα...
Μακριά από την παράταξη του Τσίπρα.
Μαζικές αιτήσεις για παύση σπουδών αν βγουν πρώτη δύναμη.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 29 Μάιος 2017 5:00 pm

Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι ο Εγκέλαδος:
Όποτε σας συμφέρει είμαστε συριζοφρουροί
Άλλωτε είμαστε τα ορφανά του Λαφαζάνη
Άλλωτε δεν έχουμε πολιτικό φορέα από πίσω και άρα δεν πρέπει ο κόσμος να μας εμπιστεύεται γιατί δεν έχουμε την πείρα να οργανώσουμε την πάλη την ταξική
Ενίοτε είμαστε η νέα ΠΑΣΠ, η ουρά των ΕΑΑΚ, αριστεριστές, απολιτίκ φυτά και καριερίστες.

Τα έχω ακούσει όλα, ειλικρινά.... Διαλέχτε, όμως, για να συνεννοούμαστε τουλάχιστον.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Δευτ, 29 Μάιος 2017 5:30 pm

Εάν ήσασταν προσκείμενοι σε κάποιο κόμμα, ποιό θα ήταν;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Δημοσίευσηαπό gerakos » Δευτ, 29 Μάιος 2017 6:01 pm

Τη Τετάρτη δε ξημερώνει απλώς άλλη μια μέρα, τη Τετάρτη θα ανατείλει ο ήλιος ο Πράσινος ο Σοσιαλιστικός.
Αρενίτες, ψευτοσυριζαίοι, ορφανά του Λαφαζάνη και λοιποί αριστεριστές, τη Τετάρτη η ΠΑΣΠαρα αναγεννάτε και μετά τα κάστρα της ΑΣΣΟΕ & ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ σειρά παίρνει το ΕΜΠ.

ΠΑΣΠ ΙΔΕΑ, δεν ακολουθούμαι, οδηγούμαι.

https://www.youtube.com/watch?v=bT91hJKTXuY

ΥΓ. συλλυπητήρια στον Κ. Μητσοτάκη
gerakos

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό cvilian » Δευτ, 29 Μάιος 2017 6:04 pm

'ΑλλΩτε συριζαίοι,
άλλΩτε λαφαζανικοί,
άλλΩτε χωρίς πολιτικό φορέα,

πάντοτε ανορθόγραφοι.

(το έγραψες και πολλές φορές μη νομίζουμε πως απλά σου ξέφυγε)
cvilian

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες