Zagreus έγραψε:Jiggly έγραψε:Βασικά αν όπως λέγεται οι εκλογές γίνουν στο Κτίριο Αντοχής Υλικών,δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος (απέναντι είναι το Α.Τ. Ζωγράφου άλλωστε).
Η συμμετοχή αυτή τη φορά στις εκλογές θα είναι πιστεύω σημαντικότερη από ποτέ. Όσα έγιναν,είχαν στόχο τον εκφοβισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μένοντας με σταυρωμένα χέρια, αποδεχόμαστε την κατάσταση και δε νομίζω πως το θέλουμε. Είναι ζήτημα δημοκρατίας πλέον.
Ρε συ Jiggly σοβαρά; Πιστεύεις ότι το παρακράτος θέλει να εκφοβίσει τους φοιτητές καίγοντας κάλπες και όχι πως κάποιοι μπάχαλοι έκριναν πως πρέπει να διαλύσουν μία "συστημική" διαδικασία η οποία μάλιστα θα αναδείκνυε κατά πάσα πιθανότητα αυτοδύναμη ΔΑΠ; Για να μη παρεξηγηθώ επ ουδενί δεν με εκφράζουν αυτές οι πρακτικές. Όσο για το "απέναντι απ' το Α.Τ." +1 και του χρόνου και μέσα στο Α.Τ. για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η επίθεση έγινε από παρακρατικούς, μπάχαλους που δεν έχουν ζωή και πολιτική τοποθέτηση ή από ζόμπι. Σημασία έχει τ' αποτέλεσμα. Ότι ο σύλλογος είναι στα πρόθυρα απονομιμοποίησης και το παρακράτος το συμφέρει και την ΔΑΠ φαίνεται να την συμφέρει, γιατί στην τελική τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει από έναν σύλλογο χωρίς καμία υπόσταση που θα μπορεί να είναι το μονοπωλιακό μαγαζάκι (και όποιες δυνάμεις δεν γίνουν μαγαζάκια, θα περάσουν στην απόλυτη γραφικότητα) και αυτή την στιγμή είτε μπορούμε να αποδεχτούμε την πλήρη κατρακύλα είτε ν' απαντήσουμε και να δείξουμε πως δεν πρόκειται να φοβηθούμε, θα υπερασπιστούμε την φωνή μας και θα δώσουμε νέα πνοή στον σύλλογο. Μήνυμα προς
ΠΑΣΑ κατεύθυνση ότι υπερασπιζόμαστε τις διαδικασίες μας και το άσυλο κι ό,τι αυτό συμβολίζει.
Επίσης επειδή έχει μπαχαλέψει η συζήτηση, καμία σημασία δεν έχει ποιος θα βγει πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος είναι πιο συριζαίος, αν θ' αναγεννηθεί η ΠΑΣΠ και δεν ξέρω και γω τι. Σημασία έχει, ανεξάρτητα του αν θα συμμετάσχει η ιστορικά πρώτη δύναμη στην σχολή, να δείξουμε πως θέλουμε ζωντανό σύλλογο. Και όχι ότι η πρωτεύουσα σημασία είναι στις εκλογές! Ζήτημα είναι το αν θα διεκδικήσουμε να έχουμε πολιτική χροιά ως σύλλογος (άσχετα με την αντίθεση ποικίλων απόψεων) και μάλιστα είναι η μέγιστη ευκαιρία να δείξουμε πως η σαπίλα όσων αντιλαμβάνονται τον σύλλογο ως τσιφλίκι τους, πολύ απλά
δεν θα περάσει! Νομίζω πως οι περισσότεροι φοιτητές καταλαβαίνουν πως αν είναι να μην έχουμε καμία σοβαρή διεκδίκηση και να διαχειρίζονται κάποιοι αντιπρόσωποι την όλο και πιο καταρρέουσα κατάσταση με μπάλωμα, βόλεμα και μοίρασμα σημειώσεων, οι εκλογές είναι ένα αστείο, αντάξιο του ποιος θα ψηφίσει το καλύτερο μνημόνιο. Το τι θα κάνουμε αφού λύσουμε το βασικό, είναι ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχείρηματα κι όχι του γηπεδικού στυλ "οι από δω γαμάν τους από κει".