Φαντασία στη Διαμαρτυρία!

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Φαντασία στη Διαμαρτυρία!

Δημοσίευσηαπό brahe » Πέμ, 11 Δεκ 2008 8:41 pm

(Κατόπιν πιέσεως )πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί μπερδεύτηκα με άλλον sentient 6 που εσείς δεν τον ξέρετε! Συμμαθητής από το σχολείο που λεγόταν sentient 6 Παπαδόπουλος. Θεωρώ ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ο οποιοσδήποτε θα μπερδευόταν.

[Δεν ξαναλέω κάτι offtopic]
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό soso » Πέμ, 11 Δεκ 2008 9:03 pm

πολυ σωστη σκεψη φιλε.οταν κανονιστει συναντηση ειμαι μεσα εννοειται.και θα ψησω και φιλους.περιμενω ενημερωση...
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gandalf » Πέμ, 11 Δεκ 2008 9:13 pm

Και εγώ συμφωνώ πως η ιδέα αυτή και ακτιβισμό είναι πολύ καλή και ξεχωριστή. Απλά νομίζω πως θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο αν γίνει μαζικά και οργανωμένα, εγώ θα σας έλεγα και σαν σκέψη ότι μπορεί να κατέβει και σαν ψήφισμα σε μια ΓΣ ως μια πρόταση για δράση του Συλλόγου ώστε να αποκτήσει και ένα ευρύτερο ακροατήριο και βέβαια μια πιο συγκροτημένη μορφή πχ Φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ή κάπως έτσι...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Sentient 6 » Πέμ, 11 Δεκ 2008 9:35 pm

Aυτό είναι πράγματι καλή ιδέα!Όσοι περισσότεροι το ακούσουν τόσο το καλύτερο!Το μόνο που έγω προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θέλω είναι να μπλεχτούν οι παρατάξεις.Ας είναι μια απλή,αυθόρμητη ένδειξη διαμαρυρίας μακριά από συμφέροντα και μικροπολιτικές.
Α,σκεφτόμουν ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε MSN,Facebook κλπ για να το πούμε και σε άτομα εκτός σχολής αν πλέον θέλουμε να το πάμε σε πιο μεγάλη κλίμακα.Ας χρησιμεύσουν και αυτά σε κάτι καλό!Επίσης θα μπορούσαμε να τυπώσουμε μια σελίδα με τις σκέψεις μας και το τί θέλουμε να πετύχουμε-εκφράσουμε και να το μοιράζουμε στους περαστικούς.
Λοιπόν,επειδή βλέπω ότι υπάρχει ανταπόκριση προτείνω να βρεθούμε όσοι μπορούμε (έστω 5-6 άτομα)αύριο το πρωί για παράδειγμα στη σχολή,να δώσουμε μια γενική κατεύθυνση,να δούμε πώς θα το οργανώσουμε κλπ,και αν χρειαστεί ξανακανονίζουμε από βδομάδα.Τί λέτε?
(Θα έλεγα σαββατοκύριακο αλλά είναι η εκδρομή της Υδρολογίας που αρκετοί από μας θα πάνε.)
Life's too short to cry,long enough to try...
Sentient 6

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 11 Δεκ 2008 9:59 pm

@ Sentient 6
<μια ομάδα φοιτητών,μαθητών,νέων ανθρώπων γενικά>
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Sentient 6 » Πέμ, 11 Δεκ 2008 10:09 pm

@Νeaoktana
Πολύ σωστό!Δεν το σκέφτηκα έτσι γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα το κανονίσουμε φοιτητές και επειδή γνωρίζω τις δυσκολίες που θα έχει μια τέτοια προσπάθεια (κυρίως λόγω εργασίας-υποχρεώσεων).Περιορισμούς πάντως δεν βάζουμε!Όποιος νομίζει ότι τον εκφράζει η κίνηση αυτή είναι ευπρόσδεκτος!Άλλωστε δεν είναι μόνο τα όνειρα των νέων που καταργούνται...
Sentient 6

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Πέμ, 11 Δεκ 2008 10:12 pm

Και εγω θα ηθελα να συμμετασχω.Για να γινει ομως η παραπανω ιδεα πραξη θα μπορουσαμε ειτε να γραψουμε ενα κειμενο το οποιο θα διαβαστει στην γσ και θα ζηταει απο οσους θελουν να συμμετασχουν να δωσουν καποιο τηλεφωνο και μετα την γσ να μαζευτουμε για να δουμε το ποτε θα πραγματοποιηθει η διαμαρτυρια ειτε να δωσουμε καποιο τηλεφωνο στο σεντιεντ και να ορισουμε ετσι καποια ωρα που θα μπορουσαμε να βρεθουμε εμεις οι 7-8 του forum που θα θελαμε να συμμετασχουμε ετσι ωστε να δουμε πως το παραπανω θα μαθευτει απο περισσοτερο κοσμο.
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Sentient 6 » Πέμ, 11 Δεκ 2008 10:33 pm

Ναι αυτό με το κείμενο στη ΓΣ θα ήταν πολύ καλό να γίνει!Απλά εγώ θα λείπω το ΣΚ γι'αυτό έλεγα να βρεθούμε αύριο ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη ΓΣ της Δευτέρας.Και μετά βλέπουμε!Επαναφέρω την ιδέα για συνάντηση αύριο πρωι,ας πούμε γύρω στις 11:30 μπροστά από το αμφιθέατρο 1. Όποιος νομίζει ότι θα μπορεί να είναι εκεί ας μου στείλει ΠΜ για να του στείλω το όνομα και το τηλέφωνο μου(εαν έχει πρόβλημα να μου στείλει τα δικά του).Αν υπάρχει πρόβλημα για αύριο πρωί το ξανασυζητάμε.Απλά δεν ξέρω πότε θα μπορούνε αρκετοί,γι'αυτό λέω μια ουδέτερη στιγμή.Επειδή δεν θα μπορώ για κάποιες ώρες να τσεκάρω το ΜQN,θα ανταποκριθώ σε ερωτήσεις και ΠΜ το βράδυ.
Μίνωα σε ευχαριστώ πολύ,συμφωνώ μαζί σου! ;)
Sentient 6

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Πέμ, 11 Δεκ 2008 10:44 pm

Απο οτι γνωριζω υπαρχει αυριο διαμαρτυρια-πορεια φοιτητων-μαθητων στο κεντρο εκεινη περιπου την ωρα η κανω λαθος?gandalf η καποιος αλλος ενημερωστε μας σχετικα ;)
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Atakama » Πέμ, 11 Δεκ 2008 10:45 pm

Στις 12 η ώρα φιλε μου έχει συγκέντρωση προπύλαια!
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες