20/06: Εκδήλωση για τον αγώνα τον διοικητικών/οργανισμό

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Εκδήλωση την Παρασκευή 20/6 για τον αγώνα τον διοικητικών/οργανισμό

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τετ, 18 Ιουν 2014 4:42 pm

Ρε παιδιά, δηλαδή, θέση στο ΕΜΠ έχουν μόνο όσοι ακολουθούν τις δικές σας ιδέες?
Όσοι φοιτητές δεν συμφωνούν με το κλείσιμο των σχολών τους από τους διοικητικούς?
Όσοι δεν τους υποστηρίζουν έμπρακτα στα αιτήματά τους, όπως κάνουν και οι ίδιοι οι διοικητικοί για οποιοδήποτε άλλον εκτος από τον εαυτό τους?
Όσοι ήρθαν στο πολυτεχνείο με πρώτη έγνοια και σκοπό να πάρουν ένα πτυχίο και η πολιτική τα παραταξιακά σας και οι 'αγώνες' σας δεν βρίσκονται καν στη λίστα των προτερεοτήτων τους?
Αυτοί, που δεν νομίζω να είναι λίγοι και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία, δεν έχουν δικαίωμα στο πολυτεχνείο? Αποτελούν απειλή για το πολυτεχνείο? Μήπως πρέπει εκτός από το κριτήριο των πανελλαδικών να υπάρχει και ειδικό κριτήριο αξιολόγισης των 'πιστεύω' του καθενός στην επιλογή των φοιτητών?
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας θα έπρεπε να τα παρατήσω όλα και να αφοσιωθώ στο να υπερασπίζω τον αγώνα του καθενός. Αυτή είναι η λύση σας στα προβλήματα, έτσι θα αποκαταστήσετε τις αδικίες?
Πείτε με εγωιστή αλλά τέτοια χάρη δεν σας κάνω. Σεβάστηκα τους διοικητικούς όσα χρόνια είμαι στο πολυτεχνείο πολύ περισσότερο απ' όσο με σεβάστηκαν αυτοί σαν φοιτητή. Όταν εμείς κάναμε καταλήψεις (με τις οποίες διαφωνώ καθώς γίνονται μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα αγωνιστικά αισθήματα μερικών) κανένας διοικητικός δεν πλήρωσε το παραμικρό τίμημα. Κανένας δεν σταμάτησε να δουλεύει και να πληρώνετε για να μας συμπαρασταθεί. Ούτε είχα απαίτηση να το κάνουν. Τώρα που αυτοί απεργούν γιατί να το πληρώνω εγώ και μερικές χιλιάδες ακόμη (το λιγότερο καθώς συμβιβάζουν το μέλλον της χώρας). Λυπάμαι που χάνουν τη δουλειά τους τόσο όσο λυπούνται και αυτοί για κάποιους άλλους άνεργους και δεν πρόκειται να τους υποστηρίξω στον άδικο τρόπο που διεκδικούν τα δικαιώματά τους καταπατώντας τα δικά μου ό,τι ιδεολογική μπουρδα και να μου πουλήσετε.
shoukar

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Τετ, 18 Ιουν 2014 4:52 pm

+++++1
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης » Τετ, 18 Ιουν 2014 4:57 pm

+10000
Μιχάλης

Δημοσίευσηαπό aoki » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:01 pm

Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους.Πρέπει να αοοφασίσουμε το κλείσιμο της σχολής και εμείς, μη γίνει καμιά στραβή και αρχίσει η εξεταστική τώρα που έχει το Μουντιάλ και το Σεπτέμβριο που θα είμαστε πιο χαλαροί δίνουμε και κανένα μάθημα
aoki

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gousia » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:13 pm

aoki έγραψε:Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους.Πρέπει να αοοφασίσουμε το κλείσιμο της σχολής και εμείς, μη γίνει καμιά στραβή και αρχίσει η εξεταστική τώρα που έχει το Μουντιάλ και το Σεπτέμβριο που θα είμαστε πιο χαλαροί δίνουμε και κανένα μάθημα

Αν ισχυει το ετος εισαγωγης,εχεις βρει δικαιολογια για το ραχατι...Μη σου πω να στησεις και σκηνη στην πυλη.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό aoki » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:16 pm

gousia έγραψε:
aoki έγραψε:Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους.Πρέπει να αοοφασίσουμε το κλείσιμο της σχολής και εμείς, μη γίνει καμιά στραβή και αρχίσει η εξεταστική τώρα που έχει το Μουντιάλ και το Σεπτέμβριο που θα είμαστε πιο χαλαροί δίνουμε και κανένα μάθημα

Αν ισχυει το ετος εισαγωγης,εχεις βρει δικαιολογια για το ραχατι...Μη σου πω να στησεις και σκηνη στην πυλη.

Νομίζεις ότι είσαι σε καλύτερη μοίρα από εμένα;
aoki

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό antony » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:23 pm

shoukar έγραψε:Ρε παιδιά, δηλαδή, θέση στο ΕΜΠ έχουν μόνο όσοι ακολουθούν τις δικές σας ιδέες?
Όσοι φοιτητές δεν συμφωνούν με το κλείσιμο των σχολών τους από τους διοικητικούς?
Όσοι δεν τους υποστηρίζουν έμπρακτα στα αιτήματά τους, όπως κάνουν και οι ίδιοι οι διοικητικοί για οποιοδήποτε άλλον εκτος από τον εαυτό τους?
Όσοι ήρθαν στο πολυτεχνείο με πρώτη έγνοια και σκοπό να πάρουν ένα πτυχίο και η πολιτική τα παραταξιακά σας και οι 'αγώνες' σας δεν βρίσκονται καν στη λίστα των προτερεοτήτων τους?
Αυτοί, που δεν νομίζω να είναι λίγοι και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία, δεν έχουν δικαίωμα στο πολυτεχνείο? Αποτελούν απειλή για το πολυτεχνείο? Μήπως πρέπει εκτός από το κριτήριο των πανελλαδικών να υπάρχει και ειδικό κριτήριο αξιολόγισης των 'πιστεύω' του καθενός στην επιλογή των φοιτητών?
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας θα έπρεπε να τα παρατήσω όλα και να αφοσιωθώ στο να υπερασπίζω τον αγώνα του καθενός. Αυτή είναι η λύση σας στα προβλήματα, έτσι θα αποκαταστήσετε τις αδικίες?
Πείτε με εγωιστή αλλά τέτοια χάρη δεν σας κάνω. Σεβάστηκα τους διοικητικούς όσα χρόνια είμαι στο πολυτεχνείο πολύ περισσότερο απ' όσο με σεβάστηκαν αυτοί σαν φοιτητή. Όταν εμείς κάναμε καταλήψεις (με τις οποίες διαφωνώ καθώς γίνονται μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα αγωνιστικά αισθήματα μερικών) κανένας διοικητικός δεν πλήρωσε το παραμικρό τίμημα. Κανένας δεν σταμάτησε να δουλεύει και να πληρώνετε για να μας συμπαρασταθεί. Ούτε είχα απαίτηση να το κάνουν. Τώρα που αυτοί απεργούν γιατί να το πληρώνω εγώ και μερικές χιλιάδες ακόμη (το λιγότερο καθώς συμβιβάζουν το μέλλον της χώρας). Λυπάμαι που χάνουν τη δουλειά τους τόσο όσο λυπούνται και αυτοί για κάποιους άλλους άνεργους και δεν πρόκειται να τους υποστηρίξω στον άδικο τρόπο που διεκδικούν τα δικαιώματά τους καταπατώντας τα δικά μου ό,τι ιδεολογική μπουρδα και να μου πουλήσετε.

+1 Like :thumbup:
antony

Δημοσίευσηαπό gousia » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:33 pm

aoki έγραψε:
gousia έγραψε:

Νομίζεις ότι είσαι σε καλύτερη μοίρα από εμένα;

Και εγω χρωσταω συναδελφε.Παντως ο,τι αποφαση και να παρεις,οι τουαλετες στο αμφιθεατρο ειναι ανοιχτες.Στησε και τη σκηνη στο παρκινγκ που εχει σκια.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό giorgis » Τετ, 18 Ιουν 2014 5:43 pm

1. Θέση στο ΕΜΠ είχαν σχεδόν όλοι μέχρι τώρα. Μετά την εφαρμογή του οργανισμού θα έχετε μόνο εσείς, οπότε τα περί ελέγχου φρονημάτων επι και αντι-στρέφονται αυτομάτως.
2. Υπάρχει σχέση μεταξύ πανεπιστημίου και κοινωνίας; Ή οι πύλες είναι χωροχρονικές, δηλ. εισερχέσαι σε μια συγκριτικά αφαιρετική κατάσταση (σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως)
3. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μας θα έπρεπε να μην σκέφτεσαι μονάχα τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι η εξαθλίωση δεν είναι πρόβλημα τότε είσαι απειλή όχι μόνο για το Πολυτεχνείο αλλά και για την κοινωνία. Αν όχι,πως εσύ θα αποκαταστήσεις τα προβλήματα; Έλα στην εκδήλωση να μας τα πεις.
4. Την επόμενη χρονιά που θα πληρώνεις περισσότερα (δίδακτρα) να σε δω αν θα γκρινιάξεις.
5. Ζήτω το μέλλον της χώρας.
giorgis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τετ, 18 Ιουν 2014 6:03 pm

giorgis έγραψε:1. Θέση στο ΕΜΠ είχαν σχεδόν όλοι μέχρι τώρα. Μετά την εφαρμογή του οργανισμού θα έχετε μόνο εσείς, οπότε τα περί ελέγχου φρονημάτων επι και αντι-στρέφονται αυτομάτως.
2. Υπάρχει σχέση μεταξύ πανεπιστημίου και κοινωνίας; Ή οι πύλες είναι χωροχρονικές, δηλ. εισερχέσαι σε μια συγκριτικά αφαιρετική κατάσταση (σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως)
3. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μας θα έπρεπε να μην σκέφτεσαι μονάχα τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι η εξαθλίωση δεν είναι πρόβλημα τότε είσαι απειλή όχι μόνο για το Πολυτεχνείο αλλά και για την κοινωνία. Αν όχι,πως εσύ θα αποκαταστήσεις τα προβλήματα; Έλα στην εκδήλωση να μας τα πεις.
4. Την επόμενη χρονιά που θα πληρώνεις περισσότερα (δίδακτρα) να σε δω αν θα γκρινιάξεις.
5. Ζήτω το μέλλον της χώρας.

Δεν έθεσα τα ερωτήματα για να σπεύσεις να τα απαντήσεις με υποθέσεις, αοριστίες και ειρωνικά σχόλια. Οι απαντήσεις είναι αυτονόητες. Καθαρά για προβληματισμό τα έθεσα και απ' ότι βλέπω δεν σε άγγιξαν καθόλου (δεν έτρεφα πολλές ελπίδες). Τις ιδεολογίες σου μπορεις να τις υποστηρίζεις όσο θέλεις αν και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Απλά μόνο μην εμποδίζεις τη δική μου πορεία και κάνε ό,τι θέλεις.
shoukar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες