Ρε παιδιά, δηλαδή, θέση στο ΕΜΠ έχουν μόνο όσοι ακολουθούν τις δικές σας ιδέες?
Όσοι φοιτητές δεν συμφωνούν με το κλείσιμο των σχολών τους από τους διοικητικούς?
Όσοι δεν τους υποστηρίζουν έμπρακτα στα αιτήματά τους, όπως κάνουν και οι ίδιοι οι διοικητικοί για οποιοδήποτε άλλον εκτος από τον εαυτό τους?
Όσοι ήρθαν στο πολυτεχνείο με πρώτη έγνοια και σκοπό να πάρουν ένα πτυχίο και η πολιτική τα παραταξιακά σας και οι 'αγώνες' σας δεν βρίσκονται καν στη λίστα των προτερεοτήτων τους?
Αυτοί, που δεν νομίζω να είναι λίγοι και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία, δεν έχουν δικαίωμα στο πολυτεχνείο? Αποτελούν απειλή για το πολυτεχνείο? Μήπως πρέπει εκτός από το κριτήριο των πανελλαδικών να υπάρχει και ειδικό κριτήριο αξιολόγισης των 'πιστεύω' του καθενός στην επιλογή των φοιτητών?
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σας θα έπρεπε να τα παρατήσω όλα και να αφοσιωθώ στο να υπερασπίζω τον αγώνα του καθενός. Αυτή είναι η λύση σας στα προβλήματα, έτσι θα αποκαταστήσετε τις αδικίες?
Πείτε με εγωιστή αλλά τέτοια χάρη δεν σας κάνω. Σεβάστηκα τους διοικητικούς όσα χρόνια είμαι στο πολυτεχνείο πολύ περισσότερο απ' όσο με σεβάστηκαν αυτοί σαν φοιτητή. Όταν εμείς κάναμε καταλήψεις (με τις οποίες διαφωνώ καθώς γίνονται μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα αγωνιστικά αισθήματα μερικών) κανένας διοικητικός δεν πλήρωσε το παραμικρό τίμημα. Κανένας δεν σταμάτησε να δουλεύει και να πληρώνετε για να μας συμπαρασταθεί. Ούτε είχα απαίτηση να το κάνουν. Τώρα που αυτοί απεργούν γιατί να το πληρώνω εγώ και μερικές χιλιάδες ακόμη (το λιγότερο καθώς συμβιβάζουν το μέλλον της χώρας). Λυπάμαι που χάνουν τη δουλειά τους τόσο όσο λυπούνται και αυτοί για κάποιους άλλους άνεργους και δεν πρόκειται να τους υποστηρίξω στον άδικο τρόπο που διεκδικούν τα δικαιώματά τους καταπατώντας τα δικά μου ό,τι ιδεολογική μπουρδα και να μου πουλήσετε.