Κάλεσμα σε Γ. Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Τρίτη 26/1 στις 13.30

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Κάλεσμα σε Γ. Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Τρίτη 26/1 στις 13.30

Δημοσίευσηαπό RaR-RiP » Σάβ, 23 Ιαν 2021 5:16 pm

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

"Με τις σχολές να παραμένουν ένα χρόνο κλειστές, μέσα στην εξεταστική- και με τους φοιτητές να είμαστε απόντες από τα αμφιθέατρά μας, η κυβέρνηση επιχειρεί να φέρει μια σειρά από βαθιά αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση που έρχονται να διαλύσουν το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της, ενώ γκρεμίζουν τις κατακτήσεις των ίδιων των Φοιτητικών μας Συλλόγων. Πανεπιστημιακή αστυνομία, πειθαρχικά και φοιτητοδικεία, βάση εισαγωγής, διαγραφές φοιτητών. Αντιμετωπίζουν φοιτητές, που διεκδικούν τα αυτονόητα για να σπουδάσουν, ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Κάνουμε εξεταστικές χωρίς συγγράμματα, μαθήματα με τηλεκπαίδευση και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μας απειλούν και με διαγραφές με το νέο όριο φοίτησης στα ν+2 κα ν+3!!!

Σε αυτή τη συγκυρία, στον απόηχο της μεγαλειώδους κεντρικής κινητοποίησης της Πέμπτης και εν όψει των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται από τους μαζικούς φορείς ενάντια στο ν/σ- έκτρωμα Κεραμέως- Χρυσοχοίδη, ο Φοιτητικός μας Σύλλογος οφείλει να συνεδριάσει δια ζώσης με όλα τα μέτρα προστασίας, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε συλλογικά για όλα εκείνα τα ζητήματα που μας πλήττουν άμεσα (όπως και ζητήματα που προκύπτουν με την εξεταστική και τις αυθαιρεσίες κλπ.)!

Καλούμε σε Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου, την Τρίτη 26/01 στη 13.30 στο αίθριο της σχολής Πολιτικών Μηχανικών με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.)"

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/1 ΣΤΙΣ 13:30, ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΑΝεξάρτητη ΑΡιστερή ΠΑρέμβαση - ΕΑΑΚ
RaR-RiP
 
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: Δευτ, 16 Φεβ 2015 3:50 pm
Έτος εισαγωγής: 2014

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης