Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το πρόγραμμα Allplan, καθώς και να παρακολουθήσει σεμινάριο εκμάθησής του ας επικοινωνήσει μαζί μου στέλνοντάς μου εδώ ένα μήνυμα.
Για όποιον παρακολουθούσε πέρυσι το μάθημα του autocad στη σχολή, θα γνωρίζει ότι είχε γίνει παρουσίαση του προγράμματος αυτού στο μάθημα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για πρόγραμμα σχεδιαστικό, παρόμοιο του Autocad, έχει όμως κάποια πλεονεκτήματα έναντι αυτού (κατά την ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον)
Για να μην παρεξηγηθώ, λέω εκ των προτέρων ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία αυτή! Απλά επικοινώνησα με αυτον που μας είχε κάνει την παρουσίαση και σας μεταφέρω την προσφορά.
Η προσφορά περιλαμβάνει το πρόγραμμα Allplan αυθεντικό, με άδεια χρήσης για δύο χρόνια, καθώς επίσης και εκμάθησή του μέσα από κάποια σεμινάρια που θα μας παραδώσουν αυτοί με συνολικό κόστος περίπου τα 50 ευρώ. (η τιμή μπορεί να μειωθεί κι άλλο αν είναι μεγάλη η συμμετοχή)
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον δικό τους χώρο σε μέρα και ώρα που θα μας βολεύει και θα συνεννοηθούμε.
Θεωρώ πως πρόκειται για καλή περίπτωση και αξίζει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει.