Allplan

Θέματα που αφορούν στην επιστήμη και στο επάγγελμά μας. Ανακοινώσεις συνεδρίων, σχετικά άρθρα εφημερίδων, επαγγελματικά θέματα μπορούν να γραφτούν εδώ.

Allplan

Δημοσίευσηαπό kamikazi » Πέμ, 09 Οκτ 2008 11:21 pm

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το πρόγραμμα Allplan, καθώς και να παρακολουθήσει σεμινάριο εκμάθησής του ας επικοινωνήσει μαζί μου στέλνοντάς μου εδώ ένα μήνυμα.
Για όποιον παρακολουθούσε πέρυσι το μάθημα του autocad στη σχολή, θα γνωρίζει ότι είχε γίνει παρουσίαση του προγράμματος αυτού στο μάθημα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για πρόγραμμα σχεδιαστικό, παρόμοιο του Autocad, έχει όμως κάποια πλεονεκτήματα έναντι αυτού (κατά την ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον)
Για να μην παρεξηγηθώ, λέω εκ των προτέρων ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία αυτή! Απλά επικοινώνησα με αυτον που μας είχε κάνει την παρουσίαση και σας μεταφέρω την προσφορά.
Η προσφορά περιλαμβάνει το πρόγραμμα Allplan αυθεντικό, με άδεια χρήσης για δύο χρόνια, καθώς επίσης και εκμάθησή του μέσα από κάποια σεμινάρια που θα μας παραδώσουν αυτοί με συνολικό κόστος περίπου τα 50 ευρώ. (η τιμή μπορεί να μειωθεί κι άλλο αν είναι μεγάλη η συμμετοχή)
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον δικό τους χώρο σε μέρα και ώρα που θα μας βολεύει και θα συνεννοηθούμε.
Θεωρώ πως πρόκειται για καλή περίπτωση και αξίζει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας με ενημερώσει.
kamikazi

Re: Allplan

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 12 Οκτ 2008 2:53 pm

Παιδιά μιλάμε για πραγματικά πάρα πολύ καλό πρόγραμμα (στο σχεδιαστικό τομέα βέβαια), αλλά παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.Το after sales services πάσχει απελπιστικά.Τούλάχιστον μέχρι και πέρυσι που είχα κάποια επαφή, είναι καλύτερα να έχεις επαφή κατευθείαν με την εταιρεία παραγωγής του, παρά με το εδώ γραφείο.Tragical παιδιά tragical...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Επιστροφή στο Επιστημονικά-Επαγγελματικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης