ΟνομαςΕπωνυμος έγραψε:TheMaster έγραψε:ΥΓ ο κοσμητορα δεν εκανε την κοτα με τις μεταγγραφες και πηρε τα αρχιδια του , τι πιστευεις οτι θα αλλαξει αν ζητησει και κανα λεφτο ?
Ο υπέροχος μας κοσμητορας πακετώθηκε απο τις μεταγγραφες, που "σηκωσε μοϊκάνα", γιατί ανέλαβε ο φοιτητικός σύλλογος να του την κουρέψει δυστυχώς ή ευτυχώς, ευτυχώς κατεμέ. Το βλέμμα του που ήταν σαν να του φάγαμε το φωμί ήταν το ίδιο που θα ήθελα να βλέπω κάθε φορά και με τον προϋπολογισμό όταν τον ψηφίζει, δυστυχώς όμως η σύγκλιτος για αυτά τα θέματα παίζει να γίνεται σε κανα μπουντρούμι μη τυχόν και τους πάρει κανεις πρέφα.
Αν είναι μια φορά γραφικό ή ηλίθιο όπως λες να τους βρίζουμε για τον προυπολογισμό, αναρωτήσου μια φορά πόσα χρήματα σου έχει ζητήσει αυτός ο άνθρωπος για να σπουδάσεις, ή μαλλον, πόσα παραπάνω από έναν συνάδελφο σου που μπήκε στην σχολή 5 χρόνια νωρίτερα από εσένα... Γιατί εγω που είμαι και μικρός να το πω έτσι, ούτε κίτρινες σημειώσεις έχω πάρει, ούτε σχεδιαστικά μου δώσανε, ούτε και τζάμπα μεταπτυχιακό θα έχω για να γίνω και λίγο χυδαίος.
Δεν κάνει ποτέ κακό να έχεις απαιτήσεις, πόσο μάλλον για τόσο βασικά πραγματα.
Καλά τα λες , δεν διαφωνώ κάπου ...
Spoiler: show