Στοχαστικές Μέθοδοι στους Υδατικούς Πόρους (2018-19)

Συντονιστής: University Editors

Re: Στοχαστικές Μέθοδοι στους Υδατικούς Πόρους (2018-19)

Δημοσίευσηαπό deinosauros » Πέμ, 21 Ιαν 2021 5:51 pm

Χθες 20/1 αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από τον κ. Κουτσογιάννη στο mycourses :
''Διευκρίνιση για την εξέταση: Οι κάμερες παραμένουν ανοιχτές σε όλη τη διάρκεια της συνδυασμένης γραπτής και προφορικής εξέτασης. Όποιος φοιτητής διαφωνεί με αυτόν τον τρόπο παρακαλείται να μας ενημερώσει με email, ώστε να υπαχθεί στον εναλλακτικό τρόπο εξέτασης που προσφέρεται: Αμιγώς προφορική εξέταση με ανοιχτές κάμερες και βαθμολογία pass/fail.''

Η απόφαση συγκλήτου, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φοιτητών, αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν επιτρέπεται η χρήση λογισμικού και καμερών επιτήρησης στις εξ αποστάσεως γραπτές εξετάσεις. Αυτό είναι κάτι που ισχύει τρεις εξεταστικές τώρα, το γνωρίζουμε οι φοιτητές, το σέβονται σχεδόν όλοι οι διδάσκοντες και κανονικά θα έπρεπε να το εφαρμόζει κατά γράμμα ο κοσμήτορας της σχολής και να συνεφέρει συγκεκριμένους που συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν σημασία στις αποφάσεις του ιδρύματος.

Στην προσπάθεια που κάναμε να επικοινωνήσουμε με τον κύριο Λαγαρό, όπου στην πρόσφατη ηλεκτρονική συνάντηση με τους φοιτητές δήλωσε πως πρέπει να αναφέρουμε σε εκείνον οποιοδήποτε θέμα μη τήρησης της απόφασης συγκλήτου, λάβαμε την εξής απάντηση που καταφέρνει να συμφωνεί και με την ίδια την απόφαση αλλά και με την μη τήρηση της από τον κ. Κουτσογιάννη :

"Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε στο μήνυμα σας επικοινώνησα με τον κ. Κουτσογιάννη και με καλύπτει η απάντηση του. Η απόφαση της συγκλήτου αναφέρει ότι: «Δεν επιτρέπεται η χρήση λογισμικού και καμερών επιτήρησης στις εξ αποστάσεως γραπτές εξετάσεις». Ο τρόπος εξέτασης που έχει επιλέξει ο κ. Κουτσογιάννης είναι σύμφωνος με την απόφαση της Συγκλήτου. Υπενθυμίζω ότι η απόφαση συγκλήτου επίσης αναφέρει ότι «Για την επιλογή του τρόπου εξέτασης (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) αλλά και τον επιμέρους τρόπο αξιολόγησης βαρύνει η εισήγηση του εκάστοτε διδάσκοντα». (Κοινοποιώ την απάντηση μου και στον κ. Κουτσογιάννης)."

Ο κύριος Κουτσογιάννης δεν αποτελεί εξαίρεση και όπως όλοι οι καθηγητές θα πρέπει να σεβαστεί την απόφαση της συγκλήτου. Ο κύριος Λαγαρός από την άλλη θα πρέπει να αποφασίσει αν η σχολή ακολουθεί τους κανονισμούς ή κάνει ο καθένας ότι θέλει. Απαιτούμε την τήρηση της απόφασης Συγκλήτου σε κάθε γραπτή εξ' αποστάσεως εξέταση.

ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Άβαταρ μέλους
deinosauros
 
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Δευτ, 22 Οκτ 2018 11:40 pm
Έτος εισαγωγής: 2018

Προηγούμενη

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης